Tallers d’educació ambiental a les escoles!!

Aquesta activitat la realitzem a les escoles. L’activitat està pensada com una forma d’apropar-nos a la realitat quotidiana dels alumnes i el professorat, per a complementar i motivar la tasca que realitzen els centres en matèria d’Educació Ambiental.
Tanmateix, pensem a cobrir les necessitats d’escoles que desitgin aprofundir en diferents aspectes de l’educació ambiental i l’educació en valors, tocant diferents problemàtiques actuals vinculades amb la nostra relació amb el medi ambient. Ens proposem amb aquesta activitat col·laborar amb el professorat de l’escola, proporcionant als educadors recursos pedagògics per a continuar treballant la temàtica escollida a l’aula.
De la mateixa manera, us oferim combinar la visita a l’escola i la visita al centre de recuperació com a forma de proporcionar major eficàcia a l’experiència.

Conèixer per respectar (Educació per a la conservació de la biodiversitat)

Què és la biodiversitat? Quines són les causes de la seva pèrdua? Quines les conseqüències? Què puc fer jo per preservar la biodiversitat?… Mitjançant la projecció d’imatges, vídeos i activitats, trobarem resposta a totes aquestes qüestions, combinant el coneixement amb l’ètica o els valors, amb l’objectiu de convidar a l’alumne a la reflexió i d’implicar-lo per a ser part de la solució.

La durada del taller es de 1:30 hores, amb la possibilitat d’allargar-ho en cas de voler un taller a mida. Els tallers estan adaptats al cicle mitjà i superior de Primària, ESO i Batxillerat i compten amb els primers 15 minuts d’explicació i projecció d’audiovisuals sobre la Fundació Mona i els primats que s’hi allotgen.
Tanmateix, es proporciona al professorat fitxes educatives amb conceptes i recursos pedagògics per a continuar treballant la temàtica escollida a l’aula.

Preu del taller: 70 euros
Reserva trucant al 630 47 90 15

Preu calculat en base a 30 alumnes màxim (per a afavorir l’aprofitament i participació de l’alumne en el taller, aconsellem un màxim de 30), taller impartit per un educador, escoles situades a les comarques de El Gironès, La Selva, Maresme i Baix Empordà (consultar llistat de municipis inclosos).

Tot i així, no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres en el cas en que desitgeu realitzar el taller per a un nombre superior d’alumnes o a comarques diferents a les estipulades!

Municipis inclosos

La Selva (municipis de Blanes, Lloret, Tossa, Caldes de Malavella, Vidreres, Maçanet, Sils, Riudarenes, Vilobí, Riudellots, Santa Coloma de Farners, Brunyola, Anglès, Arbúcies).
Maresme (municipis de Malgrat, Calella, Santa Susana, Pineda, Tordera, Sant Pol de Mar, Canet de Mar, Arenys, Caldes d´Estrac, Sant Vicens de Montalt, Sant Andreu de Llavaneres, Mataró).
Baix Empordà (municipis de Santa Cristina d´Aro, Sant Feliu de Guíxols, Platja d´Aro, Calonge, Palamós, La Bisbal, Palafrugell).
El Gironès (municipis de Llagostera, Cassà, Sant Andreu Salou, Campllong, Fornells, Llambilles, Quart, Girona, Aiguaviva, Vilablareix, Salt).